Reparatie

Een reparatie aan uw auto.

Het is verstandig om in elk geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Zo kunt u een hoop narigheid voorkomen. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen wij een ook signaleren ‘wat eraan zit te komen’. Zo houdt u grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat je plotseling komt stil te staan.

Als u uw auto naar onze garage brengt om een reparatie uit te voeren. Zijn wij altijd duidelijk over het onderhoud of de reparaties die wij uitvoeren. Het is heel normaal om ons te vragen u eerst te bellen als het onderhoud boven een bepaald van te voren afgesproken bedrag uit gaat komen.

Klik hier om een prijsindicatie voor een reparatie aan te vragen.

Goed onderhouden is minder pech.

Een goed onderhouden auto heeft minder pech en minder onverwachte, soms dure, reparaties. Het is verstandig dat u zelf uw auto op een aantal vitale onderdelen in de gaten houdt. Bijvoorbeeld de ontsteking, de turbo, het roetfilter of de accuspanning. Een paar zaken kunt u makkelijk zelf doen, zoals vloeistoffen bijvullen, banden oppompen en meer, maar u kunt dit ook door ons laten doen.

Dat is handig voor bijvoorbeeld het olie verversen, want wij weten precies welke olie in uw auto moet. Zo houdt u uw auto in goede conditie. En mocht u onverhoopt toch een keer pech onderweg krijgen, kunt u ons natuurlijk bellen om te overleggen en om eventueel hulpdiensten sturen.

Bron: anwb.nl


Autoservice Drenthe

Vraag stellen

We hebben uw vraag ontvangen en proberen die snel te beantwoorden.
Openingstijden
  • Maandag 08:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag 08:30 - 17:30 uur
  • Woensdag 08:30 - 17:30 uur
  • Donderdag 08:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag 08:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag 08:30 - 12:30 uur
  • Zondag Gesloten